Meewerkend voorman/vrouw servicedesk en patiëntenplanning

Ontwikkel mee aan een vitaler en gezonder Nederland!


Over Vital10

Vital10 (http://www.vital10.nl) is een eHealth organisatie en landelijke zorginstelling gespecialiseerd in begeleiding op afstand en het ondersteunen van zelfmanagement voor mensen met (risicofactoren voor) chronische aandoeningen.

We geven onze ‘leden’ (cliënten & patiënten) toegang tot speciaal geselecteerde, gecertificeerde gezondheid bevorderende diensten en producten (in de regio). Hiermee helpen we leden om gezond te blijven (en een positieve ecologische footprint creëren).

Als enige organisatie uit de zorg zijn behoren wij tot de 10 genomineerden voor de Innovatieprijs 2020.

Over de functie

Voor  onze klanten, zorgverleners en patiënten is de servicedesk het eerste aanspreekpunt. Verder regelt de servicedesk de patiënten planning voor verschillende zorglocaties waar onze hartrevalidatie patiënten fysiek gezien worden. Jij coördineert de werkzaamheden van de servicedesk en zorgt dat processen strak lopen en de dienstverlening als excellent wordt ervaren. Maar binnen deze afwisselende functie sta je nadrukkelijk niet alleen als manager aan de kantlijn maar doe je actief mee als meewerkend voorman/vrouw en verleen je zelf dus ook ondersteuning via de binnenkomende telefoon en e-mail. Ook bezoek je regelmatig de diverse zorglocaties om te zorgen voor 1 manier van plannen en organiseren en het continue ophalen van ervaringen en verbeterpunten.

Je schakelt makkelijk tussen systemen en kunt je uitstekend verplaatsen in de klant die soms niet zo digitaal vaardig is. Je vraagt goed door en weet zo de snelste weg te vinden naar de juiste oplossing.

De ideale kandidaat past bij het volgende profiel:

• Je houdt je hoofd koel in drukke tijden;

• Je leert snel en denkt in oplossingen;

• Je bent nauwkeurig, oplossingsgericht, zelfstandig en flexibel;

• Je werkt gemakkelijk met (verschillende) systemen;

• Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding (bijvoorbeeld in zorg, of communicatie);

• Je heb je goede communicatieve en sociale vaardigheden;

• Je woont in de omgeving van Amsterdam.

Kernwaarden van Vital10 zijn vertrouwen, verbinden en versterken. Dat gaat op voor hoe we met elkaar samenwerken maar ook voor ons platform: we willen voor onze cliënten en partners een veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke omgeving die onze cliënten laagdrempelig in contact brengt met zorgprofessionals en allerhande gezondheidsdiensten.  

Naast uitdagend werk, een team met leuke collega’s en een prettige werksfeer bieden we je uiteraard een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Stuur je CV of vraag naar Peter Lamers (p.lamers@vital10.nl).

Per post kan natuurlijk ook:

Vital10, t.a.v. Peter Lamers, Courbetstraat 34 1077 ZV Amsterdam.

Je kunt ons ook altijd even bellen (tijdens kantooruren) via 020-3053001.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.