Het platform

- Een app voor jouw gezondheid en vitaliteit -

Onze gezondheidsprogramma’s zijn altijd dichtbij via de Vital10 app die je op ieder device kunt gebruiken. Het is een gepersonaliseerd en beveiligd gezondheidsportaal dat jou begeleidt naar een gezonder en vitaler leven. De app biedt een grote verzameling uitdagingen, gezondheidsprogramma’s en meet en monitort continue jouw gezondheid. Via het platform is ook beveiligde communicatie tussen jou, de (zorg)professionals en/of de eCoach mogelijk. 


Zo helpen we je stap voor stap. Professionals monitoren eenvoudig hoe het met je gaat. Bijvoorbeeld omdat ze de data krijgen van o.a. bloeddruk, gewicht, stappen, suikerwaarden, stresslevel, fruit- en groente intake, drink- en rookgedrag en slaapkwaliteit. Zo kan de professional/ zorgverlener feedback en adviezen geven. Je kunt inloggen in MijnVital10 via de app op zowel Android als iOS telefoon maar ook via de computer/tablet. Kijk op vital10.nl/app-demo voor een uitgebreider beeld van de app.

Video afspelen

Wil je meer informatie over wat het platform voor jouw organisatie kan betekenen en hoe we deze op maat kunnen implementeren, vraag een live demo aan.

Oneindig veel uitdagende gezondheidsprogramma’s

Of het nu om preventie, bloeddruk meten, afvallen of hartrevalidatie gaat, via het Vital10 zijn gezondheidsprogramma’s helemaal op maat in te richten. We bieden daarom een veelvoud aan gezondheidsprogramma’s aan en kunnen allerhande zorg en begeleiding op afstand inrichten. Vaak in samenwerking met andere partners zoals ziekenhuizen of stichtingen. De V-CHEQ’s zijn daarbij de manier waarop je wordt uitgedaagd om aan je gezondheid en vitaliteit te werken. V-CHEQ’s zijn oefeningen, vragenlijsten, filmpjes die je op een speelse manier inzicht geven in jouw verandering van gedrag aangaande leefstijl en risicofactoren voor het ontstaan van een chronische aandoening. Het geeft je inzicht in jouw persoonlijke situatie en jouw antwoorden geven bv in de vorm van een leefstijlscore weer hoe je er voor staat. Naast uitdaging bieden, belonen we goed gedrag ook graag: Met het doen van de oefeningen verdien je vitaliteitspunten. De vitaliteitspunten kun je besteden in de webshop. V-CHEQ staat voor “Challenge-Homework-Education-Questionnaire”.

Alles overzichtelijk in één dashboard​

Via het dashboard kun je in één overzicht zien hoe je gezondheid ervoor staat. Dit wordt aantrekkelijk en toegankelijk visueel vormgegeven, waarbij je ook gerichte adviezen voor verbetering krijgt indien nodig. Ook worden activiteiten die je te doen staan en alle afspraken met de verpleegkundige, fysiotherapeut, arts/specialist of andere disciplines weergegeven. Tijdens het programma kunnen vitaliteitpunten worden gespaard en de score hiervan wordt hier weergegeven met een (gezondheids)meterstand.

Dataveiligheid en privacy​

We dragen zorg voor de veiligheid van je gegevens en de bescherming van je privacy. We werken volgens de NEN7510 normen voor informatiebeveiliging. We beschermen jouw gegevens volgens de strengste vereisten en zullen alleen data delen na jouw toestemming. We zullen jouw gezondheidsgegevens ook nimmer verkopen of zonder jouw toestemming. We komen uit de zorg dus kennen als geen ander het belang van wetenschappelijk onderzoek. Na registratie kun je aangeven of je jouw geanonimiseerde gegevens (dus nooit herleidbaar naar jou) beschikbaar wilt stellen aan wetenschappelijk onderzoek en daarmee ook een belangrijke maatschappelijke bijdrage wilt leveren.

Meten is weten​

Je kunt allerlei soorten apparaten koppelen zodat jouw metingen automatisch in jouw dossier komen. Dat maakt het nauwkeuriger en makkelijker om jouw voortgang bij te houden en je te helpen. Het kunnen bloeddrukmeters zijn, zoals hieronder weergegeven, maar ook een weegschalen, stappentellers, saturatiemeters, glucosemeters. Het zijn er te veel om op te noemen. Je kunt meetapparatuur koppelen die reeds in je bezit zijn maar via de webshop of via de Vital10 startbox kun je ook apparaten ontvangen en direct koppelen.

Medisch dossier​

Ook kunnen we de app koppelen aan je medisch dossier. Dat is maakt het onderling samenwerken tussen de zorgverleners makkelijker. Zo heb je alles overzichtelijk bij elkaar, van de medicatie tot brieven van specialisten en onderzoeksresultaten, zoals laboratoriumuitslagen en beeldvormende diagnostiek.

Via de geïntegreerde PGO functionaliteit kun je eenvoudig dossierinformatie van andere zorginstellingen ophalen en inlezen.

Koppeling met andere zorgsystemen

In de zorg wordt gewerkt met vele verschillende systemen. Voor onze partners in het ecosysteem is het daarom belangrijk dat we goed deze systemen aan elkaar kunnen koppelen. De open structuur en Vital10 API biedt een grote verscheidenheid aan koppelmogelijkheden. Zo ondersteunen we FHIR, HL7 en maatwerk API-koppelingen. Onze partner API biedt eenvoudige en veilige mogelijkheden om aanmeldingen en gegevens die de deelnemer wil delen te koppelen. Verder voorzien we in een koppeling met het Landelijk Schakelpunt en de meeste medische devices voor gebruik in de thuissituatie.

Voor (zorg)professionals: Vital10 Prof​

Voor de zorgprofessional en zorgorganisaties is er Vital10 Prof, het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) waarmee begeleiding op afstand mogelijk is. Het EPD biedt complete dossiervorming, agenda en alerts voor zorgprofessionals. De professional krijgt via het EPD eenvoudig inzicht in alle resultaten, voortgang en meetwaarden van de deelnemer en kan beeldbellen en via de chat contact hebben. Er is tevens een optie om bij afwijkende waarden of trends automatisch signaleringen (alerts) voor de professional aan te maken. Ook de administratieve kant van de zorg is in Vital10 Prof geautomatiseerd. Zo is er een koppeling met Vecozo zodat er bij zorgverzekeraars gedeclareerd kan worden en ook een module om facturen te maken voor de geleverde diensten/zorg.

In ons ecosysteem werken we samen met de volgende partners binnen en buiten de zorg:

Meer weten? Neem contact met ons op voor een gesprek als je een zorgverlener bent.
Als deelnemer kun je je hier aanmelden.