mijnVital10

HEP

LET OP: Je kunt deelnemers alleen zoeken op achternaam en e-mailadres!

Figuur 1. Klik op het tandwieltje om het instellingenscherm te openen.

Figuur 2. Klik op het pijltje om een deelnemer toe te voegen.
Figuur 3. Typ minstens 3 karakters in om een deelnemer te zoeken
  • In de appointmenteditor is het kopje ‘aantal gedaan’ weer toegevoegd. Je kunt dus nu weer zien hoeveel afspraken de patiënt al heeft gehad.
  • In het afsprakentabblad is de naam van de medewerker weer toegevoegd aan de afspraken.
  • Vanuit een afspraak in de agenda kunnen nu meerdere patiëntendossiers tegelijk geopend worden. Dit kun je doen door alle patiënten te selecteren met behulp van de SHIFT-toets. Klik hiervoor op de eerste patiënt in het overzicht, houd vervolgens de SHIFT-toets ingedrukt en klikt dan op de laatste patient in het overzicht. Hierdoor moeten alle regels lichtblauw kleuren (Figuur 4). Wanneer alle gewenste patiënten zijn geselecteerd, klik je op het pijltje om de dossiers van de patiënten te openen.
Figuur 4. Selecteer alle patient met behulp van de SHIFT-toets en klik vervolgens op het pijltje.
  • Er is een probleem in de chat verholpen waardoor chatrooms nu altijd bovenaan in het chatoverzicht komen te staan wanneer er een bericht wordt verstuurd of wanneer er een nieuw bericht is ontvangen.
  • Er is een probleem verholpen waardoor de chat niet meer crasht wanneer je een bijlage uit de chat opent in een oude versie van Firefox.
  • Doel 10 uit het hartrevalidatie status tabblad is aangepast. “Herwinnen van emotioneel evenwicht door mantelzorger en voorkomen van negatieve effecten op de gezondheid van de patiënt” is veranderd in: “Herwinnen van emotioneel evenwicht door mantelzorger”.
  • Het hartrevalidatie status tabblad in de healthservice heeft een horizontale scrollbalk gekregen.