Welkom bij het Vital10
Amstelveen Project!

 • Toegang tot het online Vital10 platform
 • Inzicht in je eigen gezondheid en leefstijl
 • Ondersteuning bij het behalen en volhoudenvan persoonlijke gezondheidsdoelen
 • Persoonlijke coaching en begeleiding door onze Vital10 Coaches en Zorgprofessionals
 • Challenges die je prikkelen en enthousiasmeren
 • Punten sparen door middel van je persoonlijke doelen halen, waarmee je jezelf kan belonen in onze webshop
 • Toegang tot leefstijlevents speciaal voor Vital10 leden
 • Dit project is een pilot en wordt deels gesubsidieerd de Gemeente Amstelveen. Hierdoor is het voor jou, als deelnemer, volledig kosteloos en zit je nergens aan vast.

  Wat is Vital10?

  Vital10 is hét e-health platform op het gebied van leefstijl en opgericht door een Cardioloog en een Internist uit Amstelveen. Zij zijn er van overtuigd dat een gezonde leefstijl helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn.

  Wij, een team van zorgprofessionals zijn er om al je leefstijlvragen te beantwoorden. Jouw persoonlijke Vital10 coach stelt samen met jou een concreet, maar vooral haalbaar doel. Daarna ga je aan de slag! Wij zorgen dat je goede en betrouwbare informatie krijgt en geven je steun waar nodig. En stel je hebt een medische vraag, dan heb je als lid van Vital10 een arts in je broekzak.

  Dus… Wil je je fitter voelen? Heb je altijd al willen weten welke voeding het beste bij je past? Of wil je weten waar een goede fysiotherapeut bij jou in de buurt te vinden is? Wil je graag stoppen met roken maar dan wel op een bij jou passende wijze? Wanneer je vragen hebt over je leefstijl en gezondheid dan ben je bij Vital10 aan het juiste adres. Wij, een team van zorgprofessionals, hebben samen met de gemeente Amstelveen jouw gezondheid centraal gezet. Samen met de gemeente Amstelveen, het bedrijfsleven en verbonden zorgprofessionals heeft het team van Vital10 mooie producten en diensten maar ook leuke events en speciale acties samengesteld die allemaal vitaliteit, gezondheid en bewustwording gemeen hebben.