Ecosysteem voor Gezondheid

Het Ecosysteem

Vital10 is een ecosysteem voor gezondheid en vitaliteit. Er zijn tal van goede (bewezen) gezondheid bevorderende diensten en producten. Wij bieden een uniek platform voor al deze organisaties zodat onze leden deze makkelijker kunnen vinden en bovendien unieke voordelen ontvangen. Dat houdt in dat we andere partijen die producten en diensten leveren, en die aan onze Code of Conduct voldoen, ontsluiten.

Zo krijgen zorgverleners en leveranciers van gezondheidsbevorderende en/of duurzame producten en diensten de mogelijkheid om hun (zorg)programma en/of product met korting of ander voordeel aan onze deelnemers aan te bieden. Hierdoor worden deelnemers verleid om gezonde keuzes te maken en krijgen de partners meer klanten. Zo worden we er allemaal beter van!

Aan de hand van de Vital10 Code of Conduct beoordelen we of de producten en diensten aan de strenge eisen voldoen op het gebied van beveiliging van (persoons)gegevens, betrouwbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Indien de producten een medische toepassing hebben dan dienen deze producten een medisch keurmerk te hebben.

Vital10 treft alle benodigde privacy waarborgen en voldoet aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming wanneer medische gegevens worden uitgewisseld of BSN-nummers verwerkt moeten worden op grond van de zorgwetgeving.  Afhankelijk van hoe deze partners aansluiten bij Vital10 gaat Vital10 met deze individuele partners of Instellingen een (bemiddelings)overeenkomst en een verwerkersovereenkomst aan.

Video afspelen
Video afspelen

Video: Preventief gezond in een gezonde leefomgeving

Vital Me, Vital Planet

Bij Vital10 is iedereen welkom! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Zeker wanneer deelnemers en partners zich focussen op een duurzame ontwikkeling van of bijdrage aan deze wereld. Samen met onze ‘ Vital Me’  en ‘Vital Planet’  partners, bouwen wij aan een ecosysteem van duurzame zorg en een gezonde wereld.

Richt je je als organisatie op een duurzame verbetering van de gezondheid, dan ontvangen wij jouw organisatie met gespreide armen als partner van ‘ Vital me’ ! Samen hebben we namelijk een groter bereik om de gezondheid van nóg meer mensen een positieve impuls te geven. Hiermee beïnvloeden we niet alleen de gezondheid van de mens op positieve wijze, maar ook de directe leefomgeving heeft daar baat bij. Mens en milieu zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als jij bijvoorbeeld lokaal geteelde groenten eet, is dit niet alleen heel goed voor je gezondheid maar ook goed voor het milieu omdat de groenten niet met een vrachtvliegtuig naar jouw bord hoeven te worden gevlogen!

Richt je je als organisatie juist op het verbeteren van het milieu? Dan willen wij net zo graag de handen ineenslaan om bij te kunnen dragen aan het behalen van jullie duurzame doel(en) en verwelkomen wij jullie van harte als ‘Vital Planet’  partner! Want ook hier geldt de onlosmakelijk band tussen mens en milieu. Een gezonde omgeving heeft immers een positieve invloed op de gezondheid van de mens.

Ben jij de volgende bouwsteen in ons Vital10 ecosysteem? Meld je dan nu aan als partner!

Vital10 partners in het land

We werken samen met verschillende instanties en bieden zorg op verschillende plaatsen verspreid over het hele land. Op deze kaart kun je alle instanties vinden waar Vital 10 mee samenwerkt, gecategoriseerd in Vital Me & Vital Planet partners.

zoek in de kaart op de volgende categorieën:

In ons ecosysteem werken we samen met meer dan 200 partners binnen en buiten de zorg:

Meer weten? Neem contact met ons op voor een gesprek als je een zorgverlener bent via telefoonnummer 020-3053001 of per mail: support@vital10.nl
Als partner kun je je via de onderstaande knop aanmelden.