Voor gemeenten & werkgevers​​

Ga voor vitale en gezonde inwoners en medewerkers. Met minder ziekteverzuim en meer plezier in het leven en werk.

Hoe werkt het

Via een persoonlijke gezondheidscheck krijgt de medewerker inzicht in zijn of haar gezondheidsrisico’s. Vanuit een persoonlijk rapport krijgt de medewerker hier inzicht in. Risico’s en aandachtspunten worden daarbij overzichtelijk aangegeven.

De perfecte opvolging voor de persoonlijke gezondheidscheck is het Vital10 platform. Via Vital10 kunnen mensen aan de slag met alle belangrijkste gezondheidsrisico’s. Mensen worden geholpen om concrete persoonlijke doelen te stellen en gemotiveerd en beloond om hiermee aan de slag kan gaan. Vanuit een grote verzameling hulpbronnen en gezondheidsdiensten kan een echt persoonlijke gezondheidsplan worden samengesteld wat past bij de wensen en mogelijkheden van het individu. Ook kan de voortgang voortdurend worden gemeten (o.a. via koppelingen met de voornaamste wearables en gezondheid devices) en inzichtelijk worden gemaakt.

De inzet van een gezondheidscoach die meehelpt binnen het Vital10 platform kan de effectiviteit aanzienlijk vergroten. De coach helpt de medewerker om haalbare doelen te stellen en te behalen.

Samenvattend krijgt men inzicht in gezondheidsrisico’s en wordt men gestimuleerd en geholpen om hier mee aan de slag te gaan. Zo werken we aan een gezonde leefstijl en zelfmanagement. Medewerkers kunnen zo in het eigen tempo en op een zelfgekozen tijdstip verder aan hun gezondheidsdoelen werken. 

Gezondheidscoach

Al onze coaches zijn psycholoog en kunnen zowel korte als intensieve trajecten verzorgen. Het contact met een coach verloopt, afhankelijk van de wens van de medewerker, via chat, telefoon of beeldbellen. De coach kent de route en de valkuilen en kan daarom bijsturen, steunen en motiveren wanneer dat nodig is. Indien nodig kan de coach medewerkers doorverwijzen naar verdere hulp buiten of binnen de organisatie.

Ervaring

Lees ook het voorbeeld van Zilverschild (onderdeel van ABN AMRO) met die programma lezen. Dit programma is ook uitermate geschikt voor Gemeenten die in het kader van de WMO haar burgers willen ondersteunen met gezonder en vitaler leven. Zie ook het voorbeeld van de Gemeente Amstelveen.

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek met een van onze medewerkers.

Vital10 voor partners​

Heb jij een gezondheidsdienst? Sluit je dan nu aan bij ons ecosysteem. Want samen bieden we het totaalpakket wat past bij een gezond en duurzaam leven.

Lees meer over ons ecosysteem en hoe we samenwerken met vele zorgverleners zoals jij.

 

Vital10 voor zorginstellingen

Zorg achter de voordeur van je patiënt. Help, begeleid en monitor je patiënt na de behandeling

Lees meer over ons platform en hoe het makkelijk gekoppeld kan worden aan al de verschillende mogelijke medische systemen op de markt.

In ons ecosysteem werken we samen met de volgende partners binnen en buiten de zorg: