Doe mee!

- Gezondheid voor iedereen -


Omdat ook jij gezond en vitaal wil zijn en blijven. Met een aanpak die past bij hoe jij leeft. Doe je mee? Met het Vital10 vitaliteitsprogramma bieden we je een abonnement voor je gezondheid met vele voordelen.

Zorg- en dienstverleners, die (op afstand) begeleiding kunnen geven en wanneer jij wilt vragen kunnen beantwoorden

Uitwisseling en beheer van medische en non-medische gezondheidsdata

Informatie en infotainment op het gebied van gezondheid en leefstijl

(Web)apps en devices om gezondheid te monitoren en te bevorderen

Spaar vitaliteitspunten voor kortingen met BENEFIT loyaliteitsprogramma (‘wie goed doet, wie goed ontmoet’)

Vanaf 1 december 2020 kun je gratis gebruik maken van het vitaliteitsprogramma via een Vital10 freemium licentie waarvoor je je gratis kunt registreren. De basis functionaliteit is dan beschikbaar. Je kunt dit via de aankoop van credits eenvoudig op ieder gewenst moment uitbreiden met de hulp van een professional zoals bijv. een leefstijlcoach of diëtist. Voor andere gezondheidsprogramma’s zoals bijvoorbeeld hartrevalidatie, het afvalprogramma of thuismeten is een verwijzing van een zorgprofessional nodig.

Video afspelen

Informatie, educatie, oefeningen en metingen @home

Persoonlijk Gezondheidsdossier met interpretatie en advies uitgaande van beïnvloedbare risicofactoren en relevante parameters voor chronische aandoeningen

@home monitoring met feedback die voortgang toont

‘On demand advies en begeleiding’ door leefstijl coaches, verpleegkundigen, paramedici en artsen

Loyalteits programma --> Vitalpoints voor korting op producten en diensten

Het mooie van de Vital10 Essentials is dat ze beïnvloedbaar en meetbaar zijn. Om metingen uit te kunnen voeren is het mogelijk om een box te bestellen in de webshop met daarin artikelen naar keuze. In onderstaande zorgprogramma’s worden het abonnement en sommige apparaten, indien nodig, ook als onderdeel van het programma aangeboden.

Afvallen met Bodyvitaal

Steeds meer mensen kampen met overgewicht. Eindeloos diëten levert vaak niet de gewenste resultaten op. Juist ook omdat overgewicht vaak een gevolg is van zoveel meer dan alleen hoeveel je eet, je BMI of totale lichaamsgewicht. Daarom krijg je bij Bodyvitaal altijd hulp van een internist en andere (para) medici. Om 100% objectief te kunnen zijn, hechten we er veel waarde aan om naar het totaalplaatje te kijken. Met behulp van een medisch geclassificeerde weegschaal wordt het vetpercentage, je spiermassa, het gevaarlijke visceraal of buikvet en natuurlijk je totaal lichaamsgewicht gemeten. Zo kunnen we je jouw resultaat na elke meting tot in detail uitleggen en een speciaal programma op maat maken. Vraag aan je huisarts voor een verwijzing via Zorgdomein naar Vital10 voor het Bodyvitaal programma.

Tele-hartrevalidatie met Cardiovitaal

Elk hartrevalidatieprogramma staat in het teken van gezond leven. Je wilt herhaling voorkomen of klachten verminderen. De emoties die gepaard gaan met een hartziekte, zoals onzekerheid, opstandigheid, neerslachtigheid, verdriet of eenzaamheid, kunnen van mens tot mens verschillen. Maar ook leeftijd, de thuissituatie, of steun vanuit de directe omgeving zijn factoren die voor iedereen anders zijn. Kies daarom een hartrevalidatieprogramma afgestemd op jouw persoonlijke situatie, thuis of in het ziekenhuis. Thuis werk je met tele-revalideren. Dat voldoet aan de richtlijn hartrevalidatie. Het hartrevalidatieteam bestaat, net zoals in het ziekenhuis -uit diverse specialisten, een cardioloog, revalidatiearts, fysiotherapeut, diëtist, psycholoog, medisch maatschappelijk werkers en een verpleegkundige. Voor dit programma heb je een verwijzing nodig van je huisarts of cardioloog. Zij kunnen je aanmelden via zorgdomein onder de naam Vital10, Cardiovitaal programma. Lees verder op www.cardiovitaal.nl of meld je aan via deze link https://www.benefitathome.nl/voor-patienten/.

Trombose en zelfmanagement met Trombovitaal

Als je trombose hebt of een verhoogde kans op trombose zal je behandelend arts antistollingsmedicijnen voorschrijven. Bij enkele van deze medicijnen kom je onder behandeling van een trombosedienst. Trombovitaal biedt mensen met antistollingsmedicatie complete zorg, waarin trombosezorg en de trombosedienst samenkomen. We zijn daarmee zowel trombosedienst als de stollingsspecialist (internist) die soms nodig is bij complicaties, ingrepen of medische vragen rond trombose en antistolling. We bieden naast een ondersteuning van zelfzorg (zelfmeten) ook een groeiend netwerk van prikpunten bij de huisarts waar via een vingerprik de stollingswaarde kan worden bepaald en je niet meer naar de prikpost hoeft voor een veneuze punctie in de elleboogplooi. Bekijk hier de website www.trombovitaal.nl of meld je direct aan voor dit programma via deze link.

Overige digitale zorg en thuismeten

Vital10 is in te zetten voor alle begeleide zorg op afstand en thuismeten. Denk aan hartmonitoring, COPD, Diabetes, Hoge bloeddruk of hoog cholesterol etc. Inclusief mogelijkheden voor automatische signalering (alerts naar de zorgprofessional) en mogelijkheden om direct contact op te nemen met de patiënt via kraakhelder en veilig videobellen of de Vital10 chat. Heb je een verwijzing (via zorgdomein) van je huisarts gekregen naar Vital10, Download dan de app en ontdek de mogelijkheden. 

Vitaliteitsprogramma’s voor werkgevers en gemeenten met Fitvitaal

Gezonde en vitale werknemers zijn gelukkige en productieve werknemers. Vanuit goed werkgeverschap ondernemen organisaties diverse initiatieven om medewerkers in hun kracht te zetten en hun werkgeluk te vergroten. Via het Fitvitaal programma van Vital10 kunt je medewerkers en burgers echt verder helpen met hun grootste goed: gezondheid en vitaliteit met ondersteuning van zorgprofessionals.

Zo zorg je voor:

  • Sterke reductie van (langdurig) verzuim
  • Vroegtijdige signalering van gezondheidsrisico’s en zo het voorkomen van gezondheidsproblemen
  • Lagere zorgkosten (daarom betrekken wij ook graag de zorgverzekeraar)
  • Minder werkdruk voor de HR afdeling
  • Hogere retentie
  • Blije en vitale medewerkers!

In ons ecosysteem werken we samen met de volgende partners: