Doe mee!

- Gezondheid voor iedereen -

Grote kans dat je hier bent omdat je graag aan je vitaliteit wilt werken. Je leidt bijvoorbeeld een druk bestaan of er zijn andere omstandigheden die een tol eisen aan jouw lichaam en geest.

Wij bieden jou op een laagdrempelige wijze professionele begeleiding voor jou op maat gemaakt.

Op naar jouw succes!

Video afspelen

Resultaatgerichte begeleiding

Startersbox met optie voor meetapparatuur en begeleiding

‘On demand' advies en begeleiding door leefstijlcoaches, paramedici en artsen

@home monitoring met feedback die jouw voortgang toont

Persoonlijk gezondheidsdossier met interpretatie en advies uitgaande van beïnvloedbare risicofactoren en relevante parameters voor chronische aandoeningen

Informatie, infotainment, educatie en oefeningen @home

Onze specifieke programma's

Het mooie van de Vital10 Essentials is dat ze beïnvloedbaar en meetbaar zijn. Om metingen uit te kunnen voeren is het mogelijk om een box te bestellen in de webshop met daarin artikelen naar keuze. In onderstaande programma’s worden het abonnement en sommige apparaten, indien nodig, ook als onderdeel van het programma aangeboden.

Vitaliteitsprogramma voor medewerkers

Gezonde en vitale werknemers zijn vaak gelukkige en productieve werknemers. Vanuit goed werkgeverschap ondernemen organisaties diverse initiatieven om medewerkers in hun kracht te zetten en hun werkgeluk te vergroten. Doet jouw werkgever al mee?

Als jouw werkgever niet mee wil doen mag je wellicht wel de losse Gezonde Medewerker box declareren. Goede werkgevers helpen medewerkers namelijk graag verder met hun grootste goed: gezondheid.

Het vitaliteitsprogramma voor medewerkers zorgt voor:

  • Sterke reductie van (langdurig) verzuim
  • Vroegtijdige signalering van gezondheidsrisico’s en zo het voorkomen van gezondheidsproblemen
  • Lagere zorgkosten (daarom betrekken wij ook graag de zorgverzekeraar)
  • Minder werkdruk voor de HR afdeling
  • Hogere retentie
  • Vitale medewerkers!

Ervaringen van Zilverschild (onderdeel van ABN AMRO) met het programma vind je hier.

Sporten bij de dokter

Op onze locatie te Amsterdam kun je ook komen sporten. In een kleinschalige setting kun je sporten om zo je conditie en spierkracht te verbeteren. Er is altijd medisch geschoold personeel aanwezig voor eventuele ondersteuning. 

Afvallen (verwijzing nodig)

Steeds meer mensen kampen met overgewicht. Eindeloos diëten levert vaak niet de gewenste resultaten op omdat de kern van het probleem niet wordt aangepakt: Gedragsverandering.

Overgewicht is vaak een gevolg van zoveel meer dan alleen hoeveel men eet, het vaststellen van de BMI of het totale lichaamsgewicht. Om 100% objectief te kunnen zijn hechten we er veel waarde aan om naar het totaalplaatje te kijken.

In dit programma krijg je:

  • Hulp van een internist en paramedici zoals psycholoog, fysiotherapeut en diëtist.
  • Bij aanvang een uitgebreid laboratorium onderzoek inclusief hormonen (na 12 weken herhaald)
  • Bij aanvang een echo van de lever om leververvetting vast te stellen (na 12 weken herhaald). 

Met behulp van een medisch geclassificeerde weegschaal wordt het vetpercentage, de spiermassa, het gevaarlijke visceraal of buikvet en natuurlijk het totale lichaamsgewicht gemeten. Zo kunnen we het resultaat na elke meting tot in detail uitleggen en een speciaal programma op maat maken.

De huisarts kan via Zorgdomein naar Vital10 verwijzen voor het Vital10 Afvallen programma

Trombose en zelfmanagement (verwijzing nodig)

Trombovitaal biedt mensen met antistollingsmedicatie complete zorg, waarin trombosezorg en de trombosedienst samenkomen. We zijn daarmee zowel trombosedienst als de stollingsspecialist (internist) die soms nodig is bij complicaties, ingrepen of medische vragen rond trombose en antistolling.

We bieden naast een ondersteuning van zelfzorg (zelfmeten) ook een groeiend netwerk van prikpunten bij de huisarts waar via een vingerprik de stollingswaarde kan worden bepaald en je niet meer naar de prikpost hoeft voor een veneuze punctie.

Daarnaast bieden we opleiding aan verpleegkundige van verpleegtehuizen en wijkverpleegkundige organisaties om via een verlengde arm structuur samen met trombovitaal, direct aan het bed van de patiënt, zorg te leveren.

Voor de huisarts of specialist: U kunt de patiënt aanmelden via Zorgdomein als u zoekt onder de naam Vital10, Trombovitaal programma. Meer informatie is te vinden op www.trombovitaal.nl of meld de patiënt aan door hier te klikken

Interesse om Trombovitaal programma te implementeren in uw zorginstelling als huisarts, wijkverpleegkundige organisatie of verpleegtehuis?

Hartrevalidatie (verwijzing nodig)

Elk hartrevalidatieprogramma staat in het teken van gezond leven. We willen als zorgverlener herhaling voorkomen of klachten verminderen.

De emoties die gepaard gaan met een hartziekte, zoals onzekerheid, opstandigheid, neerslachtigheid, verdriet of eenzaamheid, kunnen van mens tot mens verschillen. Maar ook leeftijd, de thuissituatie, of steun vanuit de directe omgeving zijn factoren die voor iedereen anders zijn. Men kan daarom een hartrevalidatieprogramma kiezen dat afstemt op de persoonlijke situatie, thuis of in het ziekenhuis.

Dit programma voldoet aan de richtlijn hartrevalidatie. Het hartrevalidatieteam bestaat, net zoals in het ziekenhuis, uit diverse specialisten, een cardioloog, revalidatiearts, fysiotherapeut, diëtist, psycholoog, medisch maatschappelijk werkers en een verpleegkundige. Voor dit programma is een verwijzing nodig van de huisarts of cardioloog. 

Zorgverleners kunnen patiënten aanmelden via Zorgdomein als u zoekt onder de naam Vital10, Cardiovitaal programma. Meer informatie vind je op www.cardiovitaal.nl 

Lever je hartrevalidatie en ben je geïnteresseerd om (tele)revalidatie aan te bieden aan jouw patiënten, klik dan hier voor meer informatie of vraag direct informatie op. 

Corona Zorgcoach

Wij hebben speciaal voor jou de Corona Zorgcoach ontwikkeld. Door de sterk wisselende symptomen van het Coronavirus heeft iedereen de behoefte aan zekerheid. De meeste mensen die ziek zijn van Corona liggen thuis in bed maar willen contact met een zorgverlener en/of willen gemonitord worden. Dat zorgt voor een overbelasting van de huisarts en ziekenhuizen. Er zijn enkele aanvullende indicatoren die wijzen op een achteruitgang van de situatie, zoals zuurstofgehalte, temperatuur, ademhaling, bloeddruk en hartslag. Heb jij Corona en wil je in contact staan met een zorgprofessional, dan biedt Vital10 jou de speciale Corona Zorgcoach waarmee je snel via een app in contact staat met een arts en eventueel kun je meetapparatuur in de webshop bestellen na aanmaken van een account. Let op! Dit is geen Coronatest.

Meld je hier aan voor de Corona Zorgcoach

In ons ecosysteem werken we samen met de volgende partners binnen en buiten de zorg: