Voorwaarden coaching

Coaching

Via Vital10 kun je hulp en begeleiding krijgen van een professionele leefstijlcoach. De leefstijlcoach kan jou helpen bij het behalen van je doelen, om zo te werken aan een verbeterde vitaliteit, zoals bijvoorbeeld:

  • Begeleiding bij het meer willen bewegen.
  • Hulp bij afvallen.
  • Ondersteuning bij leefstijlaanpassingen om je bloeddruk te verlagen.

 

Dit doet de coach door jou te helpen jouw eigen plan op te stellen en dit zo concreet mogelijk te maken. Zo maak je van een doel, een goed en haalbaar actieplan!

Coachminuten en afspraak plannen

We werken in het platform met coachminuten:

  • Iedereen die zich heeft geregistreerd in Mijnvital10 ontvangt standaard 5 gratis chatminuten met de coach. Op deze manier kun je via de chat met de coach erachter komen of persoonlijke coaching iets voor jou is, of om advies of tips vragen betreft je leefstijl.  Mocht je daarna aanvullende vragen hebben gerelateerd aan coaching of je leefstijl, dan raden we je aan om een coachingbundel aan te schaffen, zodat wij je een persoonlijke en uitgebreide begeleiding kunnen bieden.
  • Als je een coachingbundel hebt aangeschaft dan staat het je vrij om het aantal coachminuten te investeren op de manier die jouw voorkeur heeft: Persoonlijke begeleiding via een telefonisch afspraak of liever begeleiding via de chat, waarbij de coach zijn tijdsinvestering van jouw coachminuten aftrekt.
  • Mocht je kiezen voor persoonlijke begeleiding door een coach dan duurt het intakegesprek standaard 30 coachminuten. Rechtsboven in het scherm zie je je saldo aan coachminuten.
  •  Je kunt zelf eenvoudig extra coachminuten aanschaffen in de webshop: Coachingbundel. Na aanschaf van een coachingbundel en registratie bij MijnVital10 wordt er binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen om een telefonische afspraak met de coach in te plannen.

Duur van de begeleiding

Het grootste deel van werken aan je leefstijl betreft het inzetten van gedragsverandering. Je werkt aan het ontwikkelen van nieuwe gewoontes die jou ondersteunen om vitaler te worden en om gewoontes die dit in de weg zitten af te leren. Zo wordt vitaler worden steeds makkelijker!

Het aanleren van deze nieuwe gewoontes kost tijd. Uit onderzoek blijkt dat om dit proces succesvol af te ronden begeleiding voor minimaal 10 weken de kans dat je je leefstijl duurzaam verbetert aanzienlijk verhoogt. We raden het je dan ook aan om jezelf deze hulp en ondersteuning te gunnen als je hier baat bij hebt!

Voor uitgebreide informatie over wat een leefstijlcoach doet, en wat leefstijlcoaching jou kan opleveren, zie onze infotainment ‘Wat doet een leefstijlcoach’.

Support

Heb je vragen over zaken die niet over het coachen inhoudelijk gaan? Neem dan contact op via de mail: support@vital10.nl