Onze partner JouwBox

- gezond genieten -

Krijg nu 10 % korting bij JouwBox!

Ga naar de website en krijg korting! Je kunt de kortingscode ‘vital10’ invoeren in het afrekenproces of je kunt op onderstaande knop klikken. Als je op onderstaande knop klikt, is de code automatisch gegenereerd en hoef je verder niks voor te doen om de korting te krijgen!

Voer de onderstaande unieke code in
op de website van JouwBox

en geniet van vele producten

Samenwerking

Vital10 en JouwBox slaan de handen ineen en helpen je graag op weg naar een gezondere jij zowel geestelijk als lichamelijk!

De visie achter JouwBox

Wij willen iedereen de kans bieden om op een voordelige manier in aanraking te komen met alleen de beste producten op het gebied van gezondheid en verzorging. 

Samen met onze JouwBox partners stellen wij elk kwartaal een prachtige box samen. Gevuld met de beste natuurlijke producten op het gebied van voeding, suppletie en haar-, huid- en mondverzorging. In deze box zitten full-size natuurlijke producten die volledig voldoen aan de kwaliteitseisen van de JouwBox gezondheidsexperts.

Omdat wij de producten met enorme korting aanbieden, is het toegankelijk voor iedereen om voordelig te kunnen genieten van een gezonde levensstijl. 

Om het leven behalve gezonder ook makkelijker te maken bieden wij geheel vrijblijvend het JouwBox membership. Als JouwBox member ben je elk seizoen verzekerd van een box. Deze leveren wij gratis af op een adres naar keuze. Zonder dat je hier verder iets voor hoeft te doen.

Mogelijk gemaakt door