.NET ontwikkelaar

Ontwikkel mee aan een vitaler en gezonder Nederland!


Over Vital10

Vital10 (http://www.vital10.nl) is een eHealth organisatie en landelijke zorginstelling gespecialiseerd in begeleiding op afstand en het ondersteunen van zelfmanagement voor mensen met (risicofactoren voor) chronische aandoeningen.

We geven onze ‘leden’ (cliënten & patiënten) toegang tot speciaal geselecteerde, gecertificeerde gezondheid bevorderende diensten en producten (in de regio). Hiermee helpen we leden om gezond te blijven (en een positieve ecologische footprint creëren).

Over de functie

Het Vital10 platform bestaat uit een webapplicatie en mobiele app voor leden en een Elektronisch Patiënten Dossier. Met een compact team ontwikkelen we het platform verder. Jij wordt dus een belangrijke schakel in de doorontwikkeling van Vital10. Wij vragen voor deze functie gemotiveerde en enthousiaste kandidaten met kennis van de volgende technieken:

  • C#
  • Angular
  • Entity framework (ORM)
  • HTML en Javascript

Andere functie vereisten zijn:

  • Je hebt ruime en aantoonbare ervaring met het bouwen van webapplicaties op basis van C# (minimaal 2 jaar);
  • Je hebt een afgeronde opleiding informatica of aanverwant;
  • Je bent zelfstandig en flexibel, je bent gewend in een Scrum team te werken of je wilt dit leren;
  • Je bent in staat om pragmatisch te werk te gaan in een veranderende omgeving;
  • Je spreekt goed Nederlands.

Kernwaarden van Vital10 zijn vertrouwen, verbinden en versterken. Dat gaat op voor hoe we met elkaar samenwerken maar ook voor ons platform: we willen voor onze cliënten en partners een veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke omgeving die onze cliënten laagdrempelig in contact brengt met zorgprofessionals en allerhande gezondheidsdiensten.

Naast uitdagend werk, een team met leuke collega’s en een prettige werksfeer bieden we je uiteraard een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder flexibele werkuren, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioen. Uiteraard is deels vanuit huis werken ook goed mogelijk.

Geïnteresseerd?

Stuur je CV of vraag naar Peter Lamers (p.lamers@vital10.nl).

Per post kan natuurlijk ook:

Vital10, t.a.v. Peter Lamers, Courbetstraat 34 1077 ZV Amsterdam.

Je kunt ons ook altijd even bellen (tijdens kantooruren) via 020-3053001.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.