Onze partner Taste Before You Waste

- join the revolution -

Geniet van heerlijke maaltijden en entertainment van Taste Before You Waste!

Elke maandag, dinsdag en woensdag bereiden onze vrijwillige koks met liefde deze geredde lekkernijen tot de meest bewuste, betaalbare, gezonde, veganistische keuze voor een etentje uit. Elke maandag na het diner presenteren we je ook ons co-gecreëerde programma, zoals optredens, gastsprekers, discussierondes en vertoningen. Naast ons Oogst van Oost-diner op dinsdag organiseren we ook een voedselcyclusmarkt, uw alternatieve bron voor geredde producten. Al onze wekelijkse evenementen zijn pay-as-you-feel, omdat we ernaar streven sociale en duurzame voedselkeuzes voor iedereen toegankelijk te maken.

Samenwerking

Vital10 en Taste Before You Waste slaan de handen ineen en helpen je graag op een groene manier voor jezelf en je omgeving te zorgen!

Taste Before You Waste

Taste Before You Waste is een stichting, gevestigd in Amsterdam, met als missie het verminderen van voedselverspilling door consumenten door burgers inspiratie, kennis en kansen te bieden voor verantwoorde en afvalvrije consumptie. We creëren een gastvrije internationale gemeenschap van fijnproevers door het organiseren van op donaties gebaseerde evenementen zoals voedselcyclusmarkten, afvalloze diners, educatieve workshops, evenementencatering en presentaties, waarmee we laten zien dat het voedsel dat momenteel als afval wordt beschouwd, eigenlijk heerlijk en waardevol is. Door het bewustzijn te vergroten en burgers mondiger te maken, draagt Taste Before You Waste bij aan een sociale beweging die streeft naar een eerlijker en duurzamer voedselsysteem.

Schermafbeelding 2022-12-27 om 10.48.54

Mogelijk gemaakt door