Hoe (en waarom) vul ik vragenlijsten in op de Vital10 Website?

Een vragenlijst helpt je bij het in kaart brengen van je huidige gezondheid. Er bestaan vragenlijsten met uiteenlopende onderdelen, bijvoorbeeld bewegen, gewicht en afvallen en bloeddruk. Na een vragenlijst ingevuld te hebben, wordt je huidige leefstijl duidelijker voor jezelf (en jouw coach). Ook stel je zelf duidelijke gezondheidsdoelen op, waardoor het makkelijker wordt om op een prettige manier dagelijks aan je eigen doelen te werken.

Voor het invullen van de vragenlijst ontvang je naast meer inzicht in jouw huidige vitaliteit ook nog punten, die in de Vital10 webshop korting geven op mooie producten. Hier kan je vinden wat punten zijn en wat je ermee kan.

Nieuwe vragenlijsten staan op het dashboard bij Mijn openstaande activiteiten. Als er nieuwe vragenlijsten beschikbaar zijn, word je per e-mail op de hoogte gesteld. Een overzicht van alle ontvangen en afgeronde vragenlijsten kan je vinden in Mijn plan. Hier kan je vinden waar je Mijn plan kan vinden.

Volg onderstaand stappenplan om vragenlijsten in te vullen.

Stap 1

Onder Mijn vitaliteitsscores op je dashboard zie je het onderdeel Mijn openstaande activiteiten. Klik met de muis op ” start –> ” om de vragenlijst in te vullen.
Als voorbeeld nemen wij de Vitaliteitscheck.

Stap 2

De vitaliteitscheck komt in beeld. Je kan meteen beginnen met het beantwoorden van de vragenlijst om je huidige gezondheid in kaart te brengen. Door op volgende te klikken, kan je navigeren naar de volgende vraag. Je kan altijd op afsluiten en later verder gaan klikken als er iets tussen komt. De antwoorden die je hebt gegeven op eerdere vragen worden opgeslagen, en je kan later verder gaan vanaf de vraag waar je was gebleven.

Er zijn twee soorten vragen in vragenlijsten: een meerkeuzevraag en een tekstvraag.

Een meerkeuzevraag beantwoord je zo. Je klikt op het witte bolletje naast het antwoord dat het beste bij jou past. Deze wordt dan blauw. Zie het onderstaande voorbeeld waarbij het antwoord 4 dagen wordt gegeven.

Een tekstvraag beantwoord je zo. Vul je antwoord op de vraag in, in het tekstvak waar staat Vul hier je antwoord in.

Als je aan het einde van de vragenlijst bent gekomen, klik dan op de oranje knop versturen. Als je dit niet doet, wordt de vragenlijst niet afgerond en krijg je niet automatisch de nieuwe vragenlijst binnen.

Contact

Kom je er niet uit, of heb je een andere vraag? Neem gerust contact op via support@vital10.nl of bel 020-3053001.