Hoe kan ik me registreren bij Vital10 via een registratiemail?

Om je te registreren bij Vital10, volg je onderstaand stappenplan.

Als je bij ons bent aangemeld via een zorgverlener (je huisarts of specialist), dan ontvang je van ons een registratiemail. Deze wordt verstuurd na het inplannen van je intakegesprek met de verpleegkundige.

Stap 1

Open de inbox van het e-mailadres wat je hebt doorgegeven aan je huisarts of specialist.

Hier vind je een mail met als afzender ‘Vital10’ en als onderwerp ‘Welkom bij Cardiovitaal’.

Klik op de blauwe knop in de mail met ‘Registreren MijnVital10‘.

Stap 2

Je wordt dan geleid naar de registratiepagina van MijnVital10. Onderstaande pagina komt in beeld.

Het e-mailadres is als het goed is al overgenomen. Controleer deze nog wel even!

Vul bij ‘Wachtwoord‘ en ‘Herhaal wachtwoord‘ een zelfgekozen wachtwoord in. Vul twee keer hetzelfde in! Hieronder zie je de eisen die aan dit wachtwoord gebonden zijn.

Als je klaar bent, klik dan op de blauwe knop met ‘Volgende‘.

Stap 3

Onderstaande pagina komt in beeld.

Als het goed is zijn al je gegevens al ingevoerd. Controleer deze nog wel even!

Je kan kiezen hoe je je inlogcode wil ontvangen; via een e-mail of via een sms.

Accepteer de algemene voorwaarden en de privacy verklaring van MijnVital10 door op het vakje ernaast te klikken. Deze wordt dan blauw met een wit vinkje erin (zie het plaatje hieronder).

Je kan ook meehelpen met de verbetering van het systeem en deelnemen aan een wetenschappelijk onderzoek. Voor meer informatie hier over, klik op ‘Meer informatie‘. Als je dit wil, klik dan op het vakje ernaast, die dan ook blauw wordt met een wit vinkje erin.

Als dit allemaal is gelukt, klik dan op de blauwe knop met ‘Voltooi registratie‘.

Je bent nu succesvol geregistreerd! Je logt ook meteen in op het platform.