Hoe kan ik mijn (gemeten) gezondheidswaarden inzien en invullen in de Vital10 App of website?

Om je gezondheidswaarden in te zien of in te vullen, volg onderstaand stappenplan.

Let op: onderstaande screenshots zijn gemaakt op een Iphone . Dit kan er anders uitzien dan op een Android.

Stap 1

Open de Vital10 app en log in.

Heb je vragen over hoe je kunt inloggen? Ga naar: Inloggen Vital10 App

Stap 2

Onderstaande pagina komt in beeld. Kies in het onderstaande menu voor ‘Vitaliteit’ (hart-icoontje). Scroll naar beneden en kies vervolgens de gezondheidsindicator bij welke je een meting wil inzien of invullen.

Stap 3

Wij hebben als voorbeeld voor de indicator ‘Buikomvang’ gekozen. Onderstaande pagina komt in beeld. Om een nieuwe meting in te vullen moet je eerst naar beneden scrollen. Je kan nu onder het kopje “Nieuwe meting” de huidige buikomvang in centimeters invullen.  Eventueel: vul een opmerking in, bijvoorbeeld ‘net na het ontbijt gemeten’. Druk als je klaar bent op de blauwe knop ‘Meting opslaan‘. Hier moet je iets voor naar beneden scrollen.

Stap 4

Om je voortgang te bekijken, kan je je telefoon een kwartslag draaien (90 graden), zodat je hem horizontaal vasthoudt. Onderstaande pagina komt in beeld. In de grafiek staat je voortgang tussen metingen.

Voor meer informatie kan je ook op de knop onder de grafiek drukken waar staat ‘Uitgebreid advies’.

Stap 5

Je keert terug naar het overzicht van de indicatoren door op het pijltje linksboven te drukken, of door onderin het menu weer op ‘Gezondheid‘ (hart-icoontje) te drukken.

Contact

Kom je er niet uit, of heb je een andere vraag? Neem gerust contact op via support@vital10.nl of bel 020-3053001.