Hoe kan ik naar Zoom worden doorgeleid voor bepaalde afspraken?

Bij bepaalde afspraken, zoals webinars of beweegsessies, wordt bij Vital10 gebruik gemaakt van Zoom.
In dit stappenplan wordt uitgelegd hoe je via het Vital10 platform via de desbetreffende afspraak kan worden doorgeleid naar de applicatie Zoom.

1. Log in op het Vital10 platform. Lukt dit niet? Volg dan het stappenplan via: Hoe kan ik inloggen op de Vital10 Website?

Eerst komt u op het dashboard.

2. Navigeer in het menu naar afspraken door naar beneden te scrollen.

Onder het kopje “op de planning” zijn uw afspraken van de komende periode te zien.

2. Als het een online afspraak is dan staat er bij de afspraak een knop met “Online afspraak”. Door op die knop te drukken word je geleid naar de zoom voor de desbetreffende afspraak.

3. Nu opent er in een nieuw tabblad de site naar Zoom. Klik op “Launch meeting”. Op deze manier kun je deelnemen aan de Zoom meeting.

Mocht bovenstaand stappenplan niet werken, kun je altijd bellen naar 0203053001 en dan kunnen wij de Zoom-link ook naar je mail versturen.