Hoe voer ik mijn bloeddruk (of andere vitaliteitsscores) in op de Vital10 Website?

Op de pagina ‘Mijn vitaliteit’ krijg je een overzicht van je huidige vitaliteitsscores, metingen en adviezen. Een voorbeeld van een meting is je bloeddruk.

Volg onderstaand stappenplan voor het invoeren van de meting van je bloeddruk. Je kan hetzelfde stappenplan toepassen op andere metingen.

Stap 1

Open je webbrowser en log in op het portaal via www.id.vital10.nl.

Stap 2

Je komt op het dashboard terecht. Klik onderaan het scherm in de menubalk op de knop ‘Mijn vitaliteit’. Onderstaande pagina komt in beeld.