Wat zijn ‘Hulpbronnen’ en waar vind ik ze op de Vital10 Website?

Hulpbronnen helpen jou op weg naar een gezondere leefstijl. Dit zijn apps en websites waarop je allerlei informatie kan vinden, maar waar je ook activiteiten kan vinden die jou helpen om je doel te bereiken. De app kan dan voor jou jouw voortgang bijhouden.

Om de hulpbronnen te vinden op de Vital10 Website, volg je onderstaand stappenplan.

Stap 1

Open je webbrowser en ga naar: www.mijnvital10.nl

Log in op het portaal.

Stap 2

Onderstaande pagina komt in beeld.

Klik rechts onder op “Aan de slag” Schermafbeelding_2022-05-13_om_14.42.12.png

Je komt dan op het scherm met alle thema’s waarmee je aan de slag kan.

Stap 3

Onderstaande pagina komt in beeld.

Klik op een thema waarvoor je de hulpbronnen aangeboden wilt krijgen.

Stap 4

Door bijvoorbeeld op het thema: Alcohol te klikken komt het onderstaande scherm in beeld. Schermafbeelding_2022-05-13_om_14.49.45.png

De hulpbronnen zijn nu in beeld onder het kopje “Hulpbronnen”. In dit voorbeeld zijn er 3 hulpbronnen aanwezig.

Stap 5

Voor meer informatie over de hulpbron, klik je op de hulpbron waar je meet informatie over wilt zien. Er komt dan een scherm met informatie over de hulpbron in beeld.

klik je op de blauwe knop ‘Bekijk’ onderaan de hulpbron.Schermafbeelding_2022-05-13_om_14.52.08.png

Wij hebben als voorbeeld ‘Zelfhulpmodule Alcohol’ gebruikt. Hier is bijvoorbeeld te vinden wat voor hulpbron dit is (een app of website), wat de kosten zijn van deze hulpbron, en wat de intensiteit is van deze hulpbron (hoe vaak je hier iets mee doet).

Door naar beneden te scrollen kan je op de website van de hulpbron komen door op “website” te drukken:

Contact

Kom je er niet uit, of heb je een andere vraag? Neem gerust contact op via support@vital10.nl of bel 020-3053001.