Implementatie consultant

Ontwikkel mee aan een vitaler en gezonder Nederland!


Over Vital10

Vital10 (http://www.vital10.nl) is een eHealth organisatie en landelijke zorginstelling gespecialiseerd in begeleiding op afstand en het ondersteunen van zelfmanagement voor mensen met (risicofactoren voor) chronische aandoeningen.

We geven onze ‘leden’ (cliënten & patiënten) toegang tot speciaal geselecteerde, gecertificeerde gezondheid bevorderende diensten en producten (in de regio). Hiermee helpen we leden om gezond te blijven (en een positieve ecologische footprint creëren). Dit doen we niet alleen maar graag samen met partners binnen een ecosysteem. In onze programma’s werken we daarom nauw samen met zorgvuldig geselecteerde partners.

In 2020 ontvingen we als enige organisatie uit de zorg een award voor de Nationale Innovatieprijs.

Over de functie

Als implementatie consultant verzorg je de inrichting van de Vital10 programma’s en de onderliggende datastructuur en modules. Je kent alle ins en outs van ons platform, zowel qua content, challenges als mogelijkheden. Doordat je je ook uitstekend in de deelnemer/patiënt kunt verplaatsten zet jij leuke en effectieve programma’s (health journeys) in elkaar. Je schakelt met de externe klant of interne stakeholder over de gewenste flow en legt deze vast. Je doorloopt een vast implementatie protocol van ontwerpfase tot inrichting, testen en overdracht naar de beheersorganisatie en training van (zorg)professionals. Doordat je de behoeftes van zowel de deelnemer als de betrokken (zorg)professionals kent, kun je goed adviseren over de mogelijkheden en de inrichting van a tot z pico bello verzorgen.

De mogelijkheden, datamodel en algoritmes die we binnen het Vital10 platform toepassen zijn ingewikkeld en vereisen nauwkeurigheid en goede documentatie. Nauwkeurigheid is vereist omdat het om gezondheid gaat.

De ideale kandidaat heeft een enigszins ‘beta’ profiel maar daarnaast uitstekende consultancy vaardigheden. Ook is kennis van de (gezondheid)zorg vereist. Verder voldoe je aan het volgende profiel:

  • Je hebt minimaal een relevante afgeronde HBO-opleiding zoals bijv. medische informatiekunde;
  • Je hebt uitstekende ICT kennis en in het bijzonder kennis van datamodellen en informatiestandaarden;
  • Je bent nauwkeurig, flexibel en staat stevig in je schoenen;
  • Je bent inventief: jij vindt meestal wel een oplossing;
  • Je kunt goed vanuit de klant denken;
  • Je hebt sterke communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
  • Je woont in de omgeving van Amsterdam.

Kernwaarden van Vital10 zijn vertrouwen, verbinden en versterken. Dat gaat op voor hoe we met elkaar samenwerken maar ook voor ons platform: we willen voor onze cliënten en partners een veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke omgeving die onze cliënten laagdrempelig in contact brengt met zorgprofessionals en allerhande gezondheidsdiensten.

Naast uitdagend werk, een team met leuke collega’s en een prettige werksfeer bieden we je uiteraard een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder flexibele werkuren, vakantiegeld en reiskostenvergoeding. Uiteraard is deels vanuit huis werken ook goed mogelijk.

Geïnteresseerd?

Stuur je CV of vraag naar Peter Lamers (p.lamers@vital10.nl).

Per post kan natuurlijk ook:

Vital10, t.a.v. Peter Lamers, Courbetstraat 34 1077 ZV Amsterdam.

Je kunt ons ook altijd even bellen (tijdens kantooruren) via 020-3053001.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.