Manager projecten en partners

Ontwikkel mee aan een vitaler en gezonder Nederland!


Over Vital10

Vital10 (http://www.vital10.nl) is een eHealth organisatie en landelijke zorginstelling gespecialiseerd in begeleiding op afstand en het ondersteunen van zelfmanagement voor mensen met (risicofactoren voor) chronische aandoeningen.

We geven onze ‘leden’ (cliënten & patiënten) toegang tot speciaal geselecteerde, gecertificeerde gezondheid bevorderende diensten en producten (in de regio). Hiermee helpen we leden om gezond te blijven (en een positieve ecologische footprint creëren). Dit doen we niet alleen maar graag samen met partners binnen een ecosysteem. In onze programma’s werken we daarom nauw samen met zorgvuldig geselecteerde partners.

In 2020 ontvingen we als enige organisatie uit de zorg een award voor de Nationale Innovatieprijs.

Over de functie

Als ervaren projectleider geef je leiding aan de afdeling Projecten en Partners. Je verzorgt het projectmanagement van onze implementatieprojecten en zorgt voor een soepele overgang naar de beheersorganisatie.

Onder jouw verantwoordelijkheid worden de projecten binnen de afgesproken planning en middelen en naar volle tevredenheid van de klant of interne stakeholder uitgevoerd. Je bewaakt en plant de voortgang, maar bent ook verantwoordelijk voor het budget en de resources van het project. Continue bewaak jij de projectdoelstellingen en variabelen, en stuurt waar nodig bij. Je managet de verwachtingen van de stakeholders en de risico’s. 

Binnen projecten werken we vaak samen met externe partners die zich aansluiten tot het Vital10 ecosysteem voor gezondheid. Vanuit jouw rol als manager projecten en partners begeleidt je ook het aansluitproces voor de partners en het borgen van de financiële en operationele en kwalitatieve afspraken.

De ideale kandidaat past bij het volgende profiel:

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
 • Je beheerst Prince2;
 • Je hebt kennis van en ervaring met zorgprocessen; 
 • Je hebt een passie voor techniek;
 • Je bent nauwkeurig, flexibel, besluitvaardig en staat stevig in je schoenen;
 • Je bent inventief: jij vindt meestal wel een oplossing;
 • Je kunt goed vanuit de klant denken;
 • Je hebt sterke communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je bent 40 uur (of minimaal 32 uur) per week beschikbaar;
 • Je woont in de omgeving van Amsterdam.

Kernwaarden van Vital10 zijn vertrouwen, verbinden en versterken. Dat gaat op voor hoe we met elkaar samenwerken maar ook voor ons platform: we willen voor onze cliënten en partners een veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke omgeving die onze cliënten laagdrempelig in contact brengt met zorgprofessionals en allerhande gezondheidsdiensten.

Naast uitdagend werk, een team met leuke collega’s en een prettige werksfeer bieden we je uiteraard een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder flexibele werkuren, vakantiegeld en reiskostenvergoeding. Uiteraard is deels vanuit huis werken ook goed mogelijk.

Geïnteresseerd?

Stuur je CV of vraag naar Peter Lamers (p.lamers@vital10.nl).

Per post kan natuurlijk ook:

Vital10, t.a.v. Peter Lamers, Courbetstraat 34 1077 ZV Amsterdam.

Je kunt ons ook altijd even bellen (tijdens kantooruren) via 020-3053001.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.