Tester en functioneel ontwerper

Ontwikkel mee aan een vitaler en gezonder Nederland!


Over Vital10

Vital10 (http://www.vital10.nl) is een eHealth organisatie en landelijke zorginstelling gespecialiseerd in begeleiding op afstand en het ondersteunen van zelfmanagement voor mensen met (risicofactoren voor) chronische aandoeningen.

We geven onze ‘leden’ (cliënten & patiënten) toegang tot speciaal geselecteerde, gecertificeerde gezondheid bevorderende diensten en producten (in de regio). Hiermee helpen we leden om gezond te blijven (en een positieve ecologische footprint creëren).

In 2020 ontvingen we als enige organisatie uit de zorg een award voor de Nationale Innovatieprijs.

Over de functie

In deze baan vind je afwisseling tussen enerzijds het verder uitwerken van de functionele specificaties voor software wijzigingen en anderzijds het testen of de opgeleverde software voldoet aan deze specificaties en geen fouten bevat of introduceert op andere plekken in de software.

Je bent onderdeel van ons Scrum ontwikkelteam en werkt dan ook nauw samen met onze Product Owner die op hoofdlijnen de roadmap en de aan te brengen wijzigingen en uitbreidingen aan ons software platform coördineert. Jij weet een oplossing op hoofdlijnen om te zetten in nauwkeurige en duidelijke specificaties op basis waarvan de ontwikkelaars vervolgens kunnen gaan bouwen. Zodra een ontwikkelaar aangeeft dat de aanpassing is voltooid en voldoet aan onze “Definition of Done”, test jij de aanpassing uitgebreid en alleen met jouw ‘stempel van goedkeuring’ mag deze mee in de ‘release kandidaat’.

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om een belangrijke rol te vervullen bij de ontwikkeling van een innovatief platform voor gezondheid. Ons platform bestaat uit een app en webportal voor patiënten en andere deelnemers die aan hun gezondheid en vitaliteit willen werken. Het platform bevat ook een gekoppeld Elektronisch Patiënten Dossier. Dit is de applicatie waarin zorgprofessionals zoals verpleegkundigen, cardiologen en coaches werken om deelnemers te begeleiden en het medisch dossier bij te houden. De Vital10 coaches bijvoorbeeld zijn er om deelnemers te helpen met het maken van een persoonlijk plan.

De ideale kandidaat past bij het volgende profiel:

  • Je leert snel en denkt in oplossingen;
  • Je bent nauwkeurig, oplossingsgericht, zelfstandig en flexibel;
  • Je kunt echt vanuit de gebruiker denken;
  • Je snapt hoe datamodellen werken en hoe je deze documenteert en toekomstbestendig door ontwikkelt;
  • Ervaring/kennis van automatische (integratie) tests is een grote pré;
  • Je werkt gemakkelijk met (verschillende) systemen;
  • Je hebt minimaal een relevant afgeronde HBO-opleiding (bijvoorbeeld medische informatiekunde)
  • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en kunt zowel met ontwikkelaars als artsen effectief communiceren;
  • Je houdt je hoofd koel in drukke tijden;
  • Je woont in de omgeving van Amsterdam.

Kernwaarden van Vital10 zijn vertrouwen, verbinden en versterken. Dat gaat op voor hoe we met elkaar samenwerken maar ook voor ons platform: we willen voor onze cliënten en partners een veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke omgeving die onze cliënten laagdrempelig in contact brengt met zorgprofessionals en allerhande gezondheidsdiensten.

Naast uitdagend werk, een team met leuke collega’s en een prettige werksfeer bieden we je uiteraard een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder flexibele werkuren, vakantiegeld en reiskostenvergoeding. Uiteraard is deels vanuit huis werken ook goed mogelijk.

Geïnteresseerd?

Stuur je CV of vraag naar Peter Lamers (p.lamers@vital10.nl).

Per post kan natuurlijk ook:

Vital10, t.a.v. Peter Lamers, Courbetstraat 34 1077 ZV Amsterdam.

Je kunt ons ook altijd even bellen (tijdens kantooruren) via 020-3053001.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.