Hoge bloeddruk?

- Koop een betrouwbare bloeddrukmeter inclusief een compleet leefstijlprogramma om de bloeddruk te verlagen -

Wil je je bloeddruk verlagen en hart- en vaatziekten voorkomen?

Een hoge bloeddruk verhoogt de kans op een hartinfarct, beroerte en hartfalen. Vooral vanaf 40 jaar heb je meer kans op een hoge bloeddruk. Meet daarom vooral vanaf die leeftijd elk jaar je bloeddruk. Thuis meten is eenvoudiger dan je denkt. Ongezond eten, veel zout, overgewicht, weinig bewegen, veel alcohol, stress en roken kunnen je bloeddruk verhogen. Het Vital10 leefstijlprogramma is bewezen zeer effectief om je bloeddruk te monitoren en te verlagen.

Met de Vital10 Bloeddruk verlagen box ontvang je ons leefstijlprogramma inclusief coaching en een betrouwbare bloeddrukmeter. 

Bewezen effectief

Met het leefstijlprogramma van Vital10 krijg je weer controle over je bloeddruk. Eerst wordt jouw leefstijl minutieus in kaart is gebracht en daarna maak je samen met de Vital10 leefstijlcoach een plan hoe je jouw bloeddruk gaat verlagen, De coach is je steun en toeverlaat gedurende 10 weken. Stap voor stap gaan jullie aan de slag op een manier die bij jou past.  Als er iets is kun je altijd contact opnemen. Wel zo’n veilig gevoel.

Video afspelen

Inclusief betrouwbare bloeddrukmeter (Omron x4 Smart)

Meet thuis jouw bloeddruk op.

Veelgestelde vragen

Het programma brengt jouw leefstijl en bloeddruk in kaart. Samen met jou wordt een plan opgesteld om je bloeddruk te verlagen. We kijken samen naar je eetpatroon, beweging en ontspanning. Je wordt bijgestaan door een persoonlijke coach die je op afstand begeleid.

We bieden daarin 2 keuzes: De Omron X4 connect en de Medisana BU 542 Connect.

 

De bovenarm-bloeddrukmeter meet nauwkeuriger je bloeddruk dan een pols-bloeddrukmeter.

Ja dat kan! Binnen ons platform kan je jouw bloeddrukmeter koppelen en zo de gegevens (afhankelijk van jouw meter) handmatig invoeren of automatisch synchroniseren.

Heb je zelf een bloeddrukmeter? Kies dan voor het losse programma zonder bloeddrukmeter

Inhoud programma:

Begin vandaag met het verlagen van je bloeddruk!

Meten is weten​

Naast de bloeddrukmeter kun je bij vital10 allerlei soorten apparaten koppelen zodat jouw metingen automatisch in jouw dossier komen. Dat maakt het nauwkeuriger en makkelijker om jouw voortgang bij te houden en je te helpen. Naast de bloeddrukmeter kunnen het ook weegschalen, stappentellers, saturatiemeters, glucosemeters zijn. Het zijn er te veel om op te noemen. Je kunt meetapparatuur koppelen die reeds in je bezit zijn maar via de webshop of via de Vital10 startbox kun je ook apparaten ontvangen en direct koppelen. Geïnteresseerd in meer diensten van vital10? Kijk bij programma’s.